Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV
Prenumerera på "NYHETERNA"

Dagligen Vecka

Norwegian öppnar snabbspår i Spanien

En bra nyhet för alla som inte tycker om att stå i kö, Norwegian öppnar fast track på en rad nya flygplatser.

För några år sedan slutade SAS att erbjuda snabbspår på över 20 resmål i Europa, bland annat på de största spanska flygplatserna.

Nu gör konkurrenten Norwegian det helt motsatta. Inom kort blir det möjligt att köpa sig en snabbspårsplats genom säkerhetskontrollerna på en rad flygplatser, bland annat på flygplatsen i Málaga. Hos Norwegian kan även de som har lågprisbiljetter (low fare) betala runt en hundralapp och därmed försäkra sig om en snabbspårsplats, något som normalt sett är förbehållet affärsresenärer.

Andreas Hjørnholm, pressansvarig på Norwegian säger: ”Vi arbetar med att kunna erbjuda våra kunder fast track på Málagas flygplats och flera andra flygplatser i Spanien. I nuläget arbetar vi med att få IT-systemen att hantera detta, och vi hoppas att detta snart skall vara avklarat.

18.07.2018

För den som reser med Norwegian är det möjligt att beställa snabbspåret fram till 30 minuter före avgång.

Detta betyder att om du ser en hiskelig kö i säkerhetskontrollen när du kommer till flygplatsen, kan du bara ta upp telefonen och köpa dig förbi kön, priset blir runt en hundralapp.

Norwegians kunder kan idag köpa sig tillgång till fast track i Oslo, Bergen, Stavanger, Ålesund, Trondheim, Bodö och Tromsö. I Sverige er det möjligt i Stockholm, Göteborg och Malmö. I Danmark i Köpenhamn och Ålborg, samt i Helsingfors i Finland.

Källa: flysmart24.no


Axplock ur Svenska Magasinets stora arkiv:

Skicka till en vän Skicka till en vän