Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV
Prenumerera på "NYHETERNA"

Dagligen Vecka

Polisen söker mörkfärgad större bil efter kidnappningsdrama

Utredningen efter att en man hittades död och en kvinna svårt misshandlad nära A-7:an mellan bostadsområdet Bahía de Marbella och Río Real i Marbella i måndags fortsätter. Det var en lokalpolis från Marbella som vid tillfället var ledig som hittade den svårt misshandlade och desorienterade kvinnan vid vägrenen.

Nationalpolisen har inlett en förundersökning av händelsen. Kvinnan som är colombiansk medborgare har i polisförhör uppgett att paret kidnappades och torterades något dygn tidigare. Båda fick huvor över huvudet. Kvinnan har uppgett att de fördes bort i en större mörkfärgad bil som polisen i dagsläget försöker lokalisera.

Mannen, en 52-årig kroatisk medborgare, fick så svåra skador att han avled och hittades död 200 meter från en byggnad som skulle bli Marbellas nya domstol.

Enligt kvinnan ska paret ha dumpats vid sidan om en påfart till A-7:an i måndags eftermiddag. Kvinnan fördes till Costa del Sol-sjukhuset. Efter att ha fått vård kunde hon lämna sjukhuset igår skriver Diario SUR.

09.05.2018

 

Axplock ur Svenska Magasinets stora arkiv:
Skicka till en vän Skicka till en vän Nästa nyhet