Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV
Prenumerera på "NYHETERNA"

Dagligen Vecka

Ny flyglinje öppnar från Málaga

Det är lågprisflygbolaget Wizz Air som startar flygningar mellan den sydspanska metropolen Málaga och wienervalsens hemstad Wien i Österrike.

Wizz Air är ett ungerskt lågprisflygbolag som har koncentrerat sig på Central- och Östeuropa, och är ett av de snabbast växande flygbolagen i Europa. De kommer från den 3 juli att ha tre flygningar per vecka mellan de båda metropolerna, tisdagar, torsdagar och fredagar. Från och med november så utökas det till fyra flygningar för då läggs måndagarna till i programmet. Platserna finns redan nu till försäljning på webbplatsen wizzair.com.

Wizz Air ökar sitt nätverk i Spanien på grund av hög efterfrågan och erbjuder under 2018 totalt 50 linjer till tio länder från 12 spanska flygplatser. Flygbolaget har en modern flygplansflotta, samtliga 91 flygplan är av typ Airbus, modell: A320-200 och A321-200. Dessutom har de lagt beställningar på 279 nya plan av typ A320neo och A321neo med leverans mellan 2019 och 2026.

16.04.2018

Sorina Ratz, kommunikationschef på Wizz Air är nöjd med att kunna presentera denna nya rutt och säger att: "Våra spanska resenärer kan nu njuta av en av de mest underbara och kulturellt rika städerna i Europa på bara några timmar, och besöka Österrike antingen för en semesterresa eller för en affärsresa med priser som är så låga som 39,99 euro för en enkel resa".
WienBildtext: Musikverein Wien. Med Pierre Boulez, Staatskapelle Berlin, Singverein der Gesellschaft der Musikfreunde in Wien, Slowakischer Philharmonischer Chor, Wiener Sängerknaben. Foto: Li Sun.
 

Axplock ur Svenska Magasinets stora arkiv:

Tidigare nyheterSkicka till en vän Skicka till en vän