Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV
Prenumerera på "NYHETERNA"

Dagligen Vecka

Spaniens bästa bank utsedd

CaixaBank har för fjärde året i rad valts till ”Bästa banken i Spanien” av den ansedda amerikanska publikationen ”Global Finance”.

Publikationen har bedömt att företaget har lagt grunden för framtida framgångar som anpassar sig till kundernas behov i en starkt konkurrensutsatt miljö och marknad.

Gonzalo Gortázar Rotaeche, bankens VD sedan 2014 sa att “vi har återigen visat en solid solvensposition och utökat vårt ledarskap på den iberiska marknaden".

Global Finance-priserna har tilldelats i 25 år enligt kriterier för tillväxt av eget kapital eller lönsamhet samt kundservice, utveckling av nya verksamheter och innovation i produkter. De tilldelade företagen har valts efter samråd med finansiella chefer, bankirer och analytiker från hela världen.

09.04.2018

Global Finance är en månadstidning som grundades 1987 i New York. Den har en omsättning på 50 050 exemplar (enligt BPA) i 192 länder och fler än 200 000 läsare.

CaixaBank har nära 16 miljoner kunder och 5.379 kontor på den iberiska marknaden och är ledande inom sparförsäkring, pensionsplaner och investeringsfonder, huvudkontoret ligger i Valencia.
 

Axplock ur Svenska Magasinets stora arkiv:

Tidigare nyheterSkicka till en vän Skicka till en vän Nästa nyhet