Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV
Prenumerera på "NYHETERNA"

Dagligen Vecka

Svenskt deltagande vid Marbella Design Fair

På torsdag invigs designmässan Marbella Design Fair i Palacio de Congresos, Ferias y Exposiciones i Marbella. Wadström Tönnheim Gallery finns med på mässan tillsammans med andra internationella artister och designers.

Wadström Tönnheim Gallery finns normalt i Malmö och medverkar nu som det enda svenska galleriet på plats vid Marbella Design Fair.

“Vi presenterar oss vid mässan med svensk och internationell konst. Även argentinsk och spansk design finns med för att fånga den kosmopolitiska atmosfär som kännetecknar Marbella. Vi kommer att samarbeta med lokala aktörer samt internationella konstnärer och designers. Jag tror att detta kommer att bli en stor succé för Marbella” säger Mattias Tönnheim, ägare och direktör vid Wadström Tönnheim Gallery.

Några av de artister som finns med är Matias Di Carlo från Argentina/Marbella, Firouz Farman Farmaian (Marocko/Marbella), Daniel Fleur (Sverige), Zane Lewis (USA), Magdalena Svensson (Sverige), Charlotte Walentin (Bilden, Sverige), Martin Ålund (Sverige) samt Ferromagno och Ibermaison med Ghost Stools by P. Starck (Kartell) bland flera.

Marbella Design Fair pågår från torsdag den 5 april till måndag den 9 april.

03.04.2018

 

Axplock ur Svenska Magasinets stora arkiv:

Tidigare nyheterSkicka till en vän Skicka till en vän