Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV
Prenumerera på "NYHETERNA"

Dagligen Vecka

Snart dags för 24:e upplagan av Fuengirolas internationella festival

Den 27 april till 1 maj arrangeras den 24:e upplagan av Feria Internacional de los Pueblos på feriaområdet i Fuengirola. Av de nordiska länderna deltar bara Finland. Nya länder i år är Sydafrika, Serbien, Puerto Rico och Ukraina.

De internationella dagarna FIP (Feria Internacional de los Pueblos) har kommit att bli en av de mest omtyckta festivalerna på kusten. Olika länder visar upp sin folklore, gastronomi och kultur.

”Vår förhoppning är att den 24:e upplagan ska bli den bästa någonsin” säger Fuengirolas kommunalråd inom turism och evenemang, Rodrigo Romero.

I årets festival deltar 33 länder och regioner. Sydafrika, Serbien, Puerto Rico och Ukraina är med för första gången. Holland, Chile, Storbritannien och Senegal återkommer i år.

Övriga länder som är med är Tyskland, Argentina, Australien, Belgien, Bolivia, Brasilien, Bulgarien, Colombia, Kuba, Egypten, Spanien, USA, Finland, Grekland, Hawaii, Indien, Irland, Marocko, Mexiko, Paraguay, Peru, Dominikanska republiken, Turkiet, Uruguay och Venezuela.

28.03.2018

 

Axplock ur Svenska Magasinets stora arkiv:

Skicka till en vän Skicka till en vän Nästa nyhet