Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV
Prenumerera på "NYHETERNA"

Dagligen Vecka

Inskrivningen för Torremolinos halvmaraton har öppnat.

Det populära evenemanget går av stapeln den 4 februari 2018, deltagarantalet är begränsat till 2000 så den som vill medverka bör anmäla sig snarast.

Starten går den 4 februari klockan 09:30 från Plaza Costa del Sol de Torremolinos och målet är Estadio Municipal Ciudad de Torremolinos, sträckan är 21.097 meter.

Tävlingen är ett av de "längsta" idrottsevenemangen i provinsen och en "referent" på både nationell och internationell nivå och tävlingen har alltid haft ett stort antal utländska deltagare. Utdelningen av nummerlappar kommer att ske lördagen den 3 februari i entrén i Carrefour köpcentrum i Torremolinos, från 10:00 till 8:00 samt söndagen den 4 februari från 08:00 till 09:00.

Under loppet erbjuds förfriskningar för deltagarna vid kilometer: 5, 10, 15 och 18,5. Det kommer att inrättas en garderobszon bredvid målområdet och det finns mer än 500 parkeringsplatser vid start och mål.

Efter loppet blir det prisutdelning på tjurfäktningsarenan, det blir priser för de olika kategorierna och dessutom särskilda priser för utländska deltagare.

29.11.2017

Inskrivning kan göras på deporticket.com och avgiften är 15:50 €.
Mer information på evenemangets hemsida (på spanska): www.pmdt.es

Halvamaraton i TorremolinosBildtext: En bild från förra årets evenemang, fotot tillhandahålls av organisatören.

Axplock ur Svenska Magasinets stora arkiv:

Tidigare nyheterSkicka till en vän Skicka till en vän Nästa nyhet
Vittsjö