Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV
Prenumerera på "NYHETERNA"

Dagligen Vecka

Varmt och vackert väder när julbelysningen tänts

Fredag klockan 18.30 tänds julbelysningen utmed calle Larios och på plaza de la Constitución i Málaga. Enligt väderlekstjänsten Aemet kan det bli upp till 24 grader varmt dagtid i Málaga på fredagen. Under natten mot lördagen sjunker temperaturen ned till 14 grader.

Det blir för årstiden en ovanligt varm och vacker fredag på Costa del Sol och Costa Tropical i samband med att julbelysningen tänds på flera håll. Varmast blir det öster om Málaga där Vélez kan få upp till 26 grader.

Den omtalade julbelysningen i Málaga som i år har utseendet som en katedral med ljud- och ljusspel tänds i morgon fredag klockan 18.30. Julbelysningen är på under 44 dagar fram till Trettondagen eller día de Reyes, med ljus- och ljudspel varje dag klockan 18.30 och 21.30.

På söndagen sker en dramatisk förändring av väderläget då temperaturen sjunker åtta grader. Eventuell nederbörd kan falla som snö från 1.800 meter. Dagtid ligger temperaturen på cirka 18-19 grader. Under natten går temperaturen ned till 7-8 grader.

(Foto: Viaja Málaga)

23.11.2017

Axplock ur Svenska Magasinets stora arkiv:
Skicka till en vän Skicka till en vän Nästa nyhet


Vittsjö