Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV
Prenumerera på "NYHETERNA"

Dagligen Vecka

Black Friday sprider sig till fastighetsmarknaden

Det från början amerikanska fenomenet Black Friday har växt sig starkare för varje år och nu börjar även andra aktörer än de traditionella handlarna och butikskedjorna ge sig in i leken.

En av de största aktörerna inom branschen är Casaktua, de har över 9.000 bostäder till salu utspritt över hela Spanien och de lägger nu ut 4.000 av dessa med rabatter på upp till 75%.

Nu skall det sägas att huvuddelen har inte den höga rabattsatsen utan genomsnittsrabatten landar på 20%, men det är ju mycket pengar det också. I erbjudandet ingår lägenheter, villor, takvåningar, studior till ett genomsnittligt pris på 68.000 euro. Den genomsnittliga fastigheten har en yta på 113 kvadratmeter och tre sovrum. Kampanjen omfattar även garage, förråd och lokaler med rabatter på upp till 30%.

22.11.2017

Erbjudandet täcker hela Spanien, men flest objekt finns det i : Andalusien, Valencia, Murcia, Castilla-La Mancha, Balearerna, Katalonien, Castilla y León, Aragon, Galicien, Asturien, Extremadura och Kanarieöarna, i nämnd ordning. De mest gynnade provinserna i denna "svarta fredagen" är Alicante, Almería, Granada, Valencia, Toledo, Sevilla, Cádiz och Tarragona.

Erbjudandet varar till den 31 december, mer info på hemsidan: CasaktuaBlack Friday

Axplock ur Svenska Magasinets stora arkiv:

Tidigare nyheterSkicka till en vän Skicka till en vän Nästa nyhet
Vittsjö