Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV
Prenumerera på "NYHETERNA"

Dagligen Vecka

Rea på tågbiljetter

Renfe släpper 35.000 biljetter till AVE-höghastighetstågen för det facila priset 25 euro. Detta ingår i firandet av 25 års jubileet för Spaniens höghastighetståg. Men det gäller att vara snabb....

De körde en liknande kampanj den 25 april, men då med bara 25.000 biljetter. Då blev det så hög efterfrågan att hemsidan kollapsade, trots det såldes alla biljetter slut på 12 timmar.

Det var meningen att biljetterna denna gången skulle släppas den 25 juli, men nu har de beslutat att flytta biljettsläppet till nu på söndag den 9 juli. För att undvika att renfes hemsida skall kollapsa igen så har de nu fördubblat både bandbredden och antalet servrar, de har även förbättrat andra tekniska detaljer som caching systemet på servrarna för att allt förhoppningsvis skall flyta utan avbrott.

06.07.2017

Som vid tidigare biljettsläpp så kommer försäljningen att ske i alla försäljningskanaler, utom Renfe Ticket App. Renfe råder kunderna att registrera sig på hemsidan före den utsatta dagen för att biljettköpet skall fungera snabbare.

Om det trots allt kommer ett meddelande om att man skall försöka senare, vänta då några minuter och rensa webbläsarens cache – försök sen igen.
Nätkarta, AVE

 

Axplock ur Svenska Magasinets stora arkiv:
Skicka till en vän Skicka till en vän Nästa nyhet


Vittsjö