Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

New Body är mer än bara en ny fysisk kropp

Svenska Patricia Lee-Adolfsson är född i Korea men har bott utomlands under stora delar av sitt liv, bla i Australien, Enland och sedan 9 år tillbaka bor hon i Spanien (Foto Anders Olow)
Svenska Patricia Lee-Adolfsson är född i Korea men har bott utomlands under stora delar av sitt liv, bla i Australien, Enland och sedan 9 år tillbaka bor hon i Spanien (Foto Anders Olow)
The proof is in the pudding, säger britterna och menar att ing-enting är bevisat förrän vi verkligen sett det


I Walter Fernández fall är det  tydligt. 140  kg  ”pudding ” ska  ner till en för honom rimlig nivå.  Och  han  får  hjälp  av  Patricia Lee-Adolfsson och hennes New Body.

Men det är ingen  ”mirakelkur” som erbjuds Walter. Även om Patricia har ett  ”passivt gym ” som hjälper dig att gå ned i vikt och omfång med vad som verkar vara  utan egen ansträngning, och maskiner som först ger intryck av vara  ”mirakel-maskiner ”, så är det betydligt mer komplext än så.

Patricia samarbetar bland annat med dietister för att varje ”patient” skall få den  rätta kompletta behandlingen. Även om vissa behandlingar  i sig gör att du kan gå ned i vikt till och med vid varje behandling, riskerar du att gå upp denna viktminskning omedelbart då du äter något olämpligt. Därför erbjuds varje ”patient” en speciell diet som bytas ut en gång i veckan. 

För Patricia är  det mer  av  en  inställning  till livet.
– Vi människor är här för att må bra, säger hon utan att blinka och tillägger: Oavsett om du tror att du kan eller inte kan, så får du rätt!

Ett  ganska  omvälvande  citat, och  inte  av  någon  indisk  guru, utan  av  Henry  Ford, bilmogulen.
Jag tror att det är bra att visiualisera sitt mål. Visualisering hjälper dig att nå målet. Om du visaliserar ” ditt nya jag”, din nya kropp, är det lättare att uppnå ditt mål.
– Men vi måste också ta stegen mot förverkligandet av dem själva, man måste tro på sig själv.

Så även om det står en och annan avancerad  ”viktminsknings-maskin ” hos New Body, och vi ska komma  tillbaka  till  dem i  kommande  artiklar, så  ser  Patricia  i första hand en mental helhet som  vägen att nå målet.
– Du är din egen  ”master ”, säger hon och förbereder nästa se-jour med Walter Fernández.