Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

SAS lanserar prisstrukturen ”one-way” i Spanien

Sedan den 3 maj har SAS introducerat den nya prisstrukturen för resor med avgång från Spanien och ankomst Skandinavien och Finland, skriver SAS i ett pressmeddelande.


Av Elin Petersson

Den nya strukturen återspeglar ombordservicen som infördes under förra året och att den är sammansatt av tre klasser: Business, Ekonomi Flex och Ekonomi.
Nu kan passagerarna välja mellan att köpa bara enkelbiljett ”one-way” eller tur/returbiljett. Prisnivåerna rör sig mellan 39 euros per sträcka när det gäller Köpenhamn och från 65 euro när det gäller Stockholm, Helsingfors och Oslo.
Passagerare som reser med anledning av affärer har till sitt förfogande prisklasser med fullständig flexibilitet i Ekonomi Flex- och Businessklass. Man kan resa i första klass mellan Madrid och Köpenhamn från 444 euro och med den nya Ekonomi Flex från 340 euro.
-Införandet av pris per ressträcka erbjuder ännu större valfrihet för våra passagerare, tydligare villkor och lättare vid bokningen. Nu har de fullständig kontroll över sin resa. Med denna förändring anpassar sig SAS ännu mer till kraven från dagens resenärer, bekräftar Ole Johansson, generaldirektör hos SAS i Spanien och Portugal.