Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Bo på Guest-House i Tarifa

Som utsikt har du gamla stan i Tarifa, sundet mellan Medelhavet och Atlanten och på andra sidan Marocko
Som utsikt har du gamla stan i Tarifa, sundet mellan Medelhavet och Atlanten och på andra sidan Marocko
På Dar Cilla bor du förträffligt vid ditt besök i mysiga gamla stan i Tarifa. Dar Cilla känns som ett gammalt klassiskt gästhus. Här finns sju lägenheter i olika storlekar och här jobbar svenskan Sara Bergmark.


-Läget är förträffligt och utsikten mot havet och Afrika är den bästa i stan från solterrassen, säger Sara och slår ut med handen.
Vi tvivlar inte för en sekund. Framför dig har vi gamla stan med alla sina hustak, med huskupoler som reser sig och i horisonten ser vi den afrikanska kontinenten. Solnedgången glömmer man inte i första taget.
På Dar Cilla finns fem rum med två bäddar, ett enkelrum och en familjelägenhet. Ägaren bor i samma fastighet och det är familjärt och gemytligt.
Minimikravet är tre nätter med priser från 35 euro till 225 euro per dygn beroende på lägenhet och lågsäsong eller högsäsong. Högsäsong är perioden april till september.
Många bor några nätter i Tarifa och passar under tiden på att besöka Tanger i Marocko, de romerska lämningarna Baelo Claudia i utkanten av Tarifa eller så njuter man av härliga vandringar i bergen och några salta bad i havet.