Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Nu finns det goda nyheter för alla MBT skointresserade på kusten!

I dagarna presenterar MBT-butikerna på kusten (MBT shop Cristina i Fuengerila & MBT shop Marbella) elva helt nya modeller, vissa av dessa modeller med ensamrätt.

 

Designen har blivit mer modern både med hänsyn till färger och med modeller. Till damer har det kommit två stycken ballerina skor i blått och mörkbrun. Istället för snören har dessa kardborrband som en rem över foten. Det har även kommit en modell i ljust skinn till både herr och dam. Förutom vår klasiska sportsko har vi fått en vit sportsko till damer och en sportig gräsgrön till herrar.

 

Nyutvecklat system

Alla elva nya modeller är utrustade med ett nyutvecklat system. Detta system förbättrar luftgenomströmningen i skon, vilket leder till att fötterna hålls torrare och luftigare än tidigare modeller. För mer info se: mbtmarbella.com

 

Om MBT skon

Konventionella skor stödjer, leder och stabiliserar foten på ett onaturligt sätt. Därför tappar de stabiliserande musklerna sin funktion och försvagas. Resultatet kan bli många av de hälsoproblem vi ser i vårt moderna samhälle, som t ex smärtor i rygg och leder.

Detta kan relativt lätt förhindras: kroppen måste stimuleras till att stabilisera och balansera sig själv. MBT gör exakt detta. Med MBT på fötterna uppstår en naturlig instabilitet som aktiverar balans- och hållningsmusklerna. Kroppen söker automatisk jämvikt i varje steg. Att använda MBT är som att gå barfota på mjuk mossa eller på en sandstrand – både mycket behagligt och samtidigt en utmaning för hela kroppen. Varje steg blir ett litet träningspass.