Svenskamagasinet
Web



AKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Spanien nedslaget i Landslaget

Äntligen var det dags för final! Efter att deltävlingarna Kustslaget och Ökenchansen var avgjorda, blev det dags för de nio finalisterna från Costa Blanca och Costa del Sol att mötas i ett avgörande mot Franska Rivieran på mästarnas bana, PGA de Golf Catalunya utanför Barcelona.











Det var i strålande golfväder som de spanska och franska landslagen möttes för att avgöra, efter flera månaders flitigt golfande. Handelsbankens representanter fanns på plats för att ta emot de glada gängen från Costa Blanca, Costa del Sol och Franska Rivieran.
 
Slaget avgjordes på PGA de Golf Catalunya – en mycket trevlig bana. Stämningen var på topp ända in till sista hålet som nästan fick spelas med pannlampa då mörkret sänkte sig tidigare än väntat. Efter ett tappert kämpande fick vårt landslag lägga ner klubborna till fransosernas segerglädje – slaget gick förlorat.

Deltagare och segrande lag på här>

Senare på kvällen syntes bara glada miner när Handelsbanken bjöd på en imponerande trerättersmiddag på golfhotellet. God service och punktlighet gjorde det hela till ett rent nöje – något som gladde gänget från söder som annars är vana vid ”mañana-mentaliteten”. Sammanfattningsvis var det en mycket lyckad helg som gjorde succé hos samtliga golfentusiaster.
 
CB-magasinet och Svenska Magasinet tackar handelsbanken för en lyckad turnering som alla kommer att leva länge på.