Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Farmacy - ett livsstilskoncept

Teamet hos Farmacy är matälskare med fokus på hälsa och näringsrik mat, ekologiskt framför allt, vegetariskt och vegan. Idén med att mat är vår medicin löper som en röd tråd genom Farmacy´s koncept. Roya skapade Farmacy för att kombinera hälsosam mat med nyttig motion, pilates och yoga, och på så vis på sikt undvika besöken på apoteket och samtidigt ha roligt på vägen.


Farmacy ligger på lagom gångavstånd från centrala Marbella, nära koppartornet, i El Capricho-centret. Kommer ni i bil så finns alltid parkering bakom själva byggnaden. I butiken hittar ni ekologiskt frukt och grönt, hälsoprodukter, glutenfritt och mycket mera. Vi besökte Farmacy en tidig morgon och bjöds på underbar frukost, en fantastiskt fluffig cappuccino och världens godaste smoothie som smakade helt otroligt av morotskaka.

Därefter vegan frukost bestående av en tofu röra på bröd med avocado och friterade potatistärningar. Den bästa frukost jag ätit på länge som dessutom gav mig energi ända fram till eftermiddagen. Men det är Farmacy´s nyttiga 3-rätters luncher som är populärast och serveras måndag till fredag, pris endast 12.50 euro.

I workout lokalen hålls pilates, yoga, balett, meditation och mycket mera även om aktiviteter stannar av något under sommaren.

​Med ett förflutet som inredningsarkitekt håller nu Roya på att bygga upp en butik i anslutning till caféet. Från september hoppas hon kunna erbjuda tyger och andra inredningsdetaljer, som allt annat hon gör blir det ekologiska produkter. Följ Farmacy Marbella på Facebook och Instagram för de senaste updates.