Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Claro Beach Club med chili out i lugn och ro

Claro Beach Club är ett självklart val för er som verkligen vill chill out i lugn och ro nära stranden. En oslagbar atmosfär bland porlande vatten, palmer och träbroar, vasstak och många terrasser i olika avsatser gör att  ni inte heller behöver trängas vid lunchdags. 


Nere på stranden finns olika typer av solsängar att välja på och en bar som serverar förfriskningar. Vill ni gå en promenad så löper en del av "senda litoral" förbi, den vandringsled som så småningom skall bli 200 km  lång, från Manilva i väst till Maro i Nerja i öst.

Vi vill gärna lyfta fram något av den bästa maten Claro Beach Club serverar och börjar med friterad bläckfisk i bitar med kimchi sås och Thai lubina som fileas vid bordet och serveras med grillad nypotatis, thaikryddade grönsaker. Lagom till sommarsäsongen lanseras flera nya rätter på menyn bl a sushi och ceviche med en läcker knallgul mango sås.

Claro Beach Club ligger i Laguna Village strax öster om Estepona. Det är det belgiska värdparet Christine och Axel´s andra säsong här och de finns oftast på plats och ser till att allt flyter som det ska.

Ett självklart val för er som verkligen vill  koppla av och relaxa  nära stranden. På Facebook hittar ni aktuell info om live musik och naturligtvis visas alla VM-matcherna på stor TV.