Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Jensen förser stolt svenska äventyrare med suverän liggkomfort

Jon Olsson och Janni Delér är ett äventyrligt par som nyligen har köpt ett hus i Marbella, Spaniens sydkust. Som passionerade bloggare delar de ständigt med sig av inspirerande glimtar från deras resor: Jon som skidåkare, bilentusiast och produktdesigner, Janni som chic modefantast.


En hektisk livsstil kräver tid för återhämtning och påfyllnad av energi – och Jensen kommer stolt att göra jobbet.

Att ständigt resa jorden runt kräver en plats där Jon och Janni kan känna sig totalt avslappnade och bekväma. Faktum är att för parets nya hus är målet just detta: att utforma en plats där de kan vara sig själva, för sig själva – och dessutom bjuda hem många vänner. I jakten på den ultimata sängen, där liggkomfort och design skapar de bästa av förutsättningar för återhämtning, kom de i kontakt med oss på Jensen.

Paret inspirerades av Jensens utbud och de specialanpassade zonerna för hela kroppen, med fokus på rygg, höft, axlar och nacke – och det oavsett om madrassen är fast eller mjuk. Beslutet var avgjort: Jon och Janni beslöt sig för att förse husets alla sovrum med sängar från Jensen. Ett beslut grundat i parets vision: varje dag är en gåva och förtjänar att bemötas med de bästa av förutsättningar. Vi på Jensen vill ta tillfället i akt att önska Jon och Janni ett stort lycka till inför stundande äventyr!

Den 14:e februari – på alla hjärtans dag – fyller Jensen 71 år. Vår framgångssaga inleddes 1947 och ända sedan dess har vår sängtillverkning präglats av innovativ utveckling, hantverksskicklighet och fokus på god sömn.

Vi på Jensen har alltid arbetat för att skapa de bästa förutsättningarna för våra sänganvändare. Så att de kan återhämta sig i optimal liggkomfort för både ryggen och nacken – och utvilade möta varje ny dag. Därför passar det så bra att Jensens födelsedag sammanfaller med alla hjärtans dag – en dag fylld med kärlek, omsorg och välmående.

Jensen utvecklas ständigt och 2018 inleds med lanseringen av en ny kommunikationsplattform och en stark lanserings- och aktivitetsplan.

Snart tar vi vår skandinaviska design och karakteristiska liggkomfort till London där vi inom kort öppnar ett nytt Jensen showroom – i spännande och vackra Chelsea Harbour. Därmed fortsätter vi att vara ett betydande och synligt varumärke, tillgängligt för konsumenter över hela Europa. I Spanien hittar ni Jensen butiker i Nueva Andalucia och Palma de Mallorca.

jensenstore.com