Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Naturnära Finca Isidora

Till de gröna kullarna med pinjeskog strax utanför Casares har Lotta Östing flyttat. Här på Finca Isidora har hon skapat tillsammans med ett fantastiskt byggteam, en helt underbar gård, komplett med behandlingsrum och gott om utrymme för de stundande rehab-kurserna.


En avslappnad, naturnära miljö där havet skymtar ovanför trädtopparna. Trädgården har planterats med olika fruktträd och grönsaksodlingar är planerade med sikte på att i framtiden bli självförsörjande. Casitan där Isidora en gång bodde med sina åtta barn, är nästa byggprojekt och så även en pool.

Lotta är en person som rest mycket, Indien, Kina och Mexico, för att lära sig mera och på Finca Isidora delar hon generöst med sig av sina erfarenheter. Även inredningen speglar Lottas livsresa med intressanta föremål och en väggmålning av Nona Walker, inspirerad av en 1600-tals kyrka i Mexico. I köket står ett gammalt bord och en soffa i trä från skärgården, en samlingspunkt från hennes barndom som här får nytt liv.

I april och maj kommer Lotta att ha sina första rehab retreats. 4 dagar med yoga, meditation och behandlingar där deltagarna får med sig verktyg hem för fortsatt egen vård. "Naturen läker" menar Lotta som här på Finca Isidora bjuder på en avslappnad miljö med läkande energier, livsglädje och en chans att vara dig själv.

Lotta fortsätter som vanligt med att ta emot patienter hos Radiant Yoga i Nueva Andalucia och här på Finca Isidora. Vi påminner också om att Lotta har skoinlägg som hjälper till att förbättra din hållning och bli av med smärta. Mer information om skoinläggen finns i Svenska Magasinets artikelarkiv, fitness - hälsa, september 2017.

 

Webbsidan hittar du här Byggaren Gilberto Montoya har lysande yrkesmän säger Lotta
Byggaren Gilberto Montoya har lysande yrkesmän säger Lotta