Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Vithas Salud Medical Centre öppnar i Almuñécar

Vithas Salud Medical Centre presenterade den 14 februari, sin nya privata vårdcentral för den svenska föreningen "Los Nordicos". Vårdcentralen har skandinavisk talande personal med såväl läkare som i patientmottagningen.


Över 65 personer deltog med stort intresse vid ett informativt föredrag som hölls på hotell Victoria Playa. Pratade gjorde Dra Maria Tora, som talar svenska, och Dr Henrik Reinhard som är dansk. Man presenterade Vithas-gruppen i sin helhet med de olika sjukhus och kliniker som finns på kusten med fokus på den service som erbjuds i just Almuñecar.

Vårdcentralen är 400 m2 och ligger på Paseo de San Cristobal. Här finns akutmottagning, specialist konsultationer, observationsrum, man gör analyser och ställer diagnoser, röntgen och provtagning. Du kan få hjälp med det mesta om du inte mår bra. Det finns också möjlighet att ringa dygnet runt till svensktalande
personal om du behöver hjälp.

Vithas Salud Medical Centre erbjuder privat sjukvård till patienter, inhemska såväl som utländska, en komplett personlig service. Vårdcentralen samarbetar med de flesta reseföretag och utländska försäkringar för att erbjuda patienter läkare, diagnos och behandling utan att behöva förflytta sig till andra orter längs kusten eller återvända till sitt hemland.

Vill du ha mer information kan du ringa till Marita Ekman tel 696 981 372