Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Coendu fullservicekontor i Almuñécar

Coendu i Almuñecar är ett fullservice kontor när det gäller fastigheter på Costa Tropical. Och dessutom får du hjälp på svenska. Årets första månader har varit ganska hektiska med mycket legalt pappersarbete för många nya bostadsägare.


Det är Lena, Kai och Rafael som tar emot och hjälper er till rätta. Dels med köp och försäljning av fastigheter och även med rätt information om den ibland krångliga byråkratin i Spanien. Och det gäller både före och efter ett köp eller försäljning för att undvika oväntade kostnader i efterhand. Vet du vilka skyldigheter man har som bostadsägare i Spanien?

Företaget har i 27 år stått till tjänst med expert hjälp och startades av Rafaels pappa som var bankman på den tiden det var just dom, som fick hjälpa till, när utländska investerare köpte hus. Eftersom det inte fanns något servicekontor i stan på den tiden, öppnades Coendu. Rafael berättar att han fick börja med att sköta kaffet. Man hade hört talas om svenska Lena och sökte upp henne hemma med ett jobberbjudande. Kai är den som tillkommit sist i teamet.

En fråga som ofta ställs är angående licens för uthyrning. Rafael menar att det är alltid bäst att ha alla papper i ordning om man hyr ut, för det kan bli böter. Coendu kan hjälpa till med alla formaliteter runt detta.

Genom sina fina kontakter på Costa Tropical har Coendu ett oslagbart utbud av fastigheter av alla de slag
och kan säkerligen hjälpa just dig att hitta ditt drömboende på Costa Tropical. Och har du för avsikt att sälja kan Coendu´s team marknadsföra din bostad på rätt sätt.

Läs mer på coendu.com