Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Boende direkt vid stranden

TROPYSOL COSTA hyr ut lägenheter med 1, 2 eller 3 sovrum direkt på stranden i Almuñecar. Alla lägenheter har stora terrasser med havsutsikt och är fullt utrustade, här kan ni verkligen varva ner och njuta av en bekväm vistelse.


Det går att hyra olika perioder, allt från en weekend till en eller flera månader. En mycket uppskattad service som Tropysol erbjuder sina gäster och som är inkluderad i hyran, är byte av sänglinne varje vecka. Vidare är underhållsservicen mycket effektiv och man löser snabbt eventuella problem som kan uppstå under vistelsen.

Tropysol har sitt kontor på den vackra strandpromenaden Paseo de Velilla där också de flesta lägenheterna ligger.
Servicekontoret ligger i nr 15, Edificio Tao och det är öppet alla dagar inklusive lördag och söndag. Kontoret fungerar som en reception och här finns en dator och wifi som alla gäster kan använda gratis.

Vissa lägenheter har internet anslutning, fråga när ni bokar. Tropysol erbjuder också mycket fina radhus som ligger på en höjd 800 m från stranden. Husen har stor terrass och trädgård, garage, air con för sommaren, värmepump och öppen spis för vintern. I området finns en pool som är öppen året runt. För större sällskap finna även stora renoverade villor för 8-10 personer.

Vår strävan, säger Rodolfo på Tropysol, är att erbjuda den bästa servicen för att er vistelse ska bli så angenäm som möjligt. Vi är troligtvis den uthyrningsbyrå med längst erfarenhet i Almuñecar och nöjda gäster är vår absoluta prioritet och den bästa reklamen. Läs mer på hemsidan tropysol.com eller kontakta
Rodolfo på info@tropysol.com eller telefon +34 958 63 16 66.