Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Ögonklinik med fullservice

Klinikcheferna i Marbella resp. Fuengirola, Ninni och Tom.
Klinikcheferna i Marbella resp. Fuengirola, Ninni och Tom.
Soleyes har nu öppnat sin nya klinik i helt nya lokaler i centrala Fuengirola. Det är en imponerande klinik där all utrustning är ny och uppdaterad till den allra senaste teknologin.


Här kan Soleyes hjälpa er med grå starr, åldersynthet, glaukom, förhöjt ögontryck, torra ögon-syndrom, refraktiv kirurgi och inte minst vanlig optiker tjänst. Och för er som lider av torra ögon är Thermo Flo-behandlingen ett måste. Den verkar nästan som en spa-behandling för ögonen.

Soleyes grundare Dr Petri Oksman och hans fru Erja hade under många år en vision om en klinik och nu var tiden rätt. Det är en unik satsning som gjorts här och kliniken är planerad helt efter deras önskemål. Här finns förutom olika behandlingsrum, en operationssal och i anslutning till denna privata rum där patienten kan slappna av före och efter ingreppet. Dr Petri har specialistkompetens inom ögonkirurgi och har verkat i över 20 år som ögonkirurg. Dr Erja är specialist på ögonsjukdomar och är den som med stort tålamod tar hand om barn patienter.

Här finns också Dr Jonathan Strauch, född i USA, men bosatt i Sverige sedan 80-talet. Jonathan är utbildad på Karolinska Institutet i Stockholm och har gedigen erfarenhet av all slags ögonkirurgi. Nu finns även en dermatolog hos Soleyes.

Det är Dr Hanna Raitio som med stor erfarenhet efter 30 år i yrket erbjuder injektioner (botox och fyllmedel), laser, IPL-behandlingar, kemisk pealing mesoterapi m.m

Hos Soleyes brinner hela teamet för synhälsa och kan nu i denna nya lättillgängliga klinik erbjuda allt du behöver för dina ögon. Ni hittar Soleyes på Avd. Alcalde Clemente Diaz Ruiz mitt emot Tres Coronas.
I Marbella ligger kliniken i Puerto Banus, mitt emot Hotel Pyr. soleyes.es