Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Skönhet och hälsa Studio 17 i Nerja

Studio 17 i Nerja hade officiell invigning den 10:e november. Redan för ett antal år sen, i Sverige, hade Mia Lundgren kontakt med Christina Schollin. Idéen om en salong med olika verksamheter i hälsans och skönhetens tecken föddes.

Efter flytt ner till Nerja där Christina redan bodde och mötet med Babak (frisör) och Philip (energiolog-se nedan) föll bitarna på plats. Nu är vi ett härligt gäng som delar Studio 17 på Calle Granada 17 i Nerja.
Inspirationen med kollegorna och fina möten i soliga Nerja gör det till en fröjd att gå till jobbet varje dag. Vi har öppet 10.00 - 17.00 måndag-fredag. Hjärtligt välkomna!

Vilka vi är:
Mia Lundgren:            
Skönhetsvård, Hudvård, Manikyr & Pedikyr
Jag heter Mia Lundgren och det roligaste jag vet är hälsa, inre och yttre. Hälsa för mig är ett outtömligt ämne som egentligen innehåller varje del av livet.
Jag har förmånen att få arbeta med skönhetsvård (hudvård, manikyr och pedikyr). Skönhetsvård är för mig en del av hälsa där jag kan må bra och känna mig fin.
Med sköna, välgörande behandlingar (med vårdande och stärkande behandlingar produkter),tips och råd om om mat och motion kan jag kanske hjälpa Dig på vägen till din hälsa och välmående.

Christina Schollin
Skönhet, hälsa, änglar & Kläder
Välkomna till min MåBra-Oas i Nerja. Här kan du få information om hur du skall kunna:
Må Bättre, Se Bättre (och yngre) ut, Få det Bättre och Leva ett Bättre Liv med Bättre Livskvalitet. Jag avslöjar min Hemlighet och delar med mig av Möjligheten.
Beställ tid för en Galvanic Spa-behandling för ansiktet - och för kroppen. Försäljning av Nu Skin-produkter med ALLT inom egenvård för hela familjen.
Inifrån och ut.
Christina-änglar (som säljs till förmån för behövande barn) och Christina-doftljus.
Pernilla Wahlgren Collection.

Babak Eshraghi
Frisör
Jag heter Babak och har arbetat som frisör sedan 1999. Det var intresset för färg och form som fick mig att välja frisöryrket. Att få arbeta med händerna och använda min kreativitet och fantasi, samtidigt som man får kontakt med många härliga människor.

Philip Riise-Hanssen
Energiolog
Jag är 35 år i från Oslo, Norge. Tidigare landslagsspelar och tränare i Norges Tennisförbund.  20 års erfarenhet inom toppidrott. Certifierad massage terapeut.
Utför djupgående massage i tillägg till stretching  och balansering av höfter och leder (Energiologi). Kom in för en fri konsultation. Jag pratar norska/svenska/danska och engelska.