Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

En ikon går i pension och överlåter sin läkarklinik

Den 1 januari avslutar Dr Hanne Hansen sin långa framgångsrika karriär här på Solkusten.


Hanne öppnade sin läkarklinik i Fuengirola redan 1983, efter mycket möda och besvär med myndigheter, och massor av patienter har under åren haft god nytta av hennes expertis, förståelse och omsorg. Dessa grundläggande principer kommer nu Hannes efterträdare Dr Henrik Reinhard att föra vidare.

Henrik är läkare och hjärt forskare och har bl a forskat i att förutsäga sjukdom innan den blir konstant och därmed hjälpa patienter innan de blir sjuka. Dessutom har Henrik expertkunskaper i behandlingen av några av de vanliga sjukdomarna i allmänpraktik nämligen diabetes och hjärt-kärlsjukdomar och har tidigare arbetat med Norge, Sverige, Australien och på Steno-Instituttet i Danmark.

Hanne hälsar alla sina patienter ett tusen tack och överlämnar nu kliniken i trygga händer och önskar Henrik lycka och framgång. Kliniken har öppet för konsultation 9 - 17 och du bokar en tid  på tel 670 674 246. Henrik finns också tillgänglig på sin klinik i Marbella vilken är under utveckling för att bli ett screening center för hjärt, kärl och cancer sjukdomar.