Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Känn dig som hemma hos Serpa

Serpas kontor ligger i Guadalmina, strax väster om San Pedro och öppnade för 2 år sedan. Serpa startades redan år 2004 i Madrid och har även kontor i Ceuta, på Kanarieöarna, i Madrid och Miami som alla drivs av familjemedlemmar.


Här på Costa del Sol heter direktören Pedro Serran Arcos och till sin hjälp har han svenska Monique Sundqvist som för 4 månader sedan anslöt sig till teamet. Monique är född och uppvuxen i Marbella, pratar svenska, engelska, spanska och franska, med bakgrund inom hotell management. 

Efter studier och arbete på många olika platser i världen kom hon tillbaka till kusten 2005 och arbetade bl a på bank med att hjälpa utländska residenter till rätta innan fastighetsbranschen knackade på dörren.

Serpa´s fokus för 2018 blir att utvecklas som en “listing agent” dvs en säljmäklare som åtar sig säljuppdrag och därefter aktivt arbetar för att uppnå en försäljning dels genom egen marknadsföring och även via andra mäklare och samarbetspartners både nationellt och internationellt.

Målet är att varje fastighet till salu skall presenteras med full historik, ritningar och komplett juridisk information, precis som i Sverige. Serpa´s motto “känn dig som hemma” innebär att du känna dig trygg och säker när det gäller din fastighetsaffär.

Serpa erbjuder alla typer av bostäder och även tomter och är specialiserade i områden mellan Marbella och Benahavis, i Sierra Blanca, the Golden Mile, Nueva Andalucia, San Pedro Playa och Guadalmina.

Varför inte träffa Monique om du är intresserad av att köpa eller sälja en bostad. Ring +34 620 225 237 eller maila till monique@serpamarbella.com och avtala tid för ett möte.