Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Södra Spaniens vackraste villor

I den sydligaste delen av Spanien, bara en timme från Malaga flygplats, hittar ni en bit av det genuina, äkta Andalusien. Det kuperade landskapet runt Salobreña bjuder på pittoreska byar, mysiga restauranger och underbara stränder.


Salobreña har ett subtropiskt klimat med 300 soldagar per år och en medeltemperatur på +20 C. Villa Colores Spain erbjuder här fantastiskt boende som passar 1 - 18 personer i en optimal semester miljö. Dessa praktfulla villor har oslagbar utsikt och nästan alltid jacuzzi och uppvärmd pool.

Villas Colores Spain sköter om villorna, känner väl till dom och håller dem i utmärkt skick. Vi kan Andalusien och pratar många språk; engelska, franska, holländska, norska, tyska och spanska. Vi kombinerar punktlighet och pålitlighet med det fina spanska vädret.

Vi finns till hands 24/7 om så behövs. Alla villor har en magnifik öppen utsikt över Medelhavet, gemensamt område med tennisbana, barnpool med solterrasser och en liten restaurang. Barnen kan leka och mötas på gångavstånd från villan. Golfbanor finns i närheten.

Havet erbjuder dykning, kanotpaddling, jet skis och windsurfing. Bergen i Alpujarras är fantastiska för er som gillar att vandra, cykla eller mountain biking. Bergskedjan Sierra Nevada bjuder på mer äventyr och utmaningar med rafting, canyoning, paragliding och vintertid skidåkning med 80 km backar och 20 liftar.

Underbara utflyktsmål nära våra villor är de historiska städerna Granada med det världsberömda palatset Alhambra och Malaga, känt för sin härliga stadskärna, katedralen och ett flertal museér bl a Picasso.

Välkomna till Salobreña!
www.villascoloresspain.com