Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

När du väljer försäkring, låt din försäkringsmäklare ge dig råd

Nu för tiden är det väldigt populärt att via internet göra prisjämförelser på försäkringar. Men är det den rätta vägen att gå?


Visst, om du bara vill ha det billigaste. Men om du också vill ha en bra produkt med rätt skydd och som täcker just dina behov, då är det inte alltid den bästa idén.

Försäkringar på jämförande hemsidor är ofta generella och erbjuder en grundförsäkring utan att ta hänsyn till personliga omständigheter. Exempelvis kan de ha hög självrisk vilket betyder att du inte sparar pengar alls om du behöver göra anspråk.

Den enklaste lösningen är att vända sig till en professionell försäkringsmäklare som du träffar och får goda råd av om den produkt som bäst passar dina behov. L​iberty Seguros har ett stort nätverk med över 300 erfarna agenter som ger dig en vänlig och professionell service.

Och i många fall pratar agenten ditt eget språk. Här är fördelarna med att använda en försäkringsmäklare: Det kostar inte mer, deras service är gratis och de erbjuder det bästa möjliga avtalet.
Du får goda råd om de bästa alternativen efter dina behov.
De hittar den rätta produkten just för dig och kan även titta på dina existerande så att de inte sammanfaller, ofta kan de erbjuda ett bättre avtal.
Om du mot förmodan behöver göra en anmälan till försäkringsbolaget så hjälper din agent dig att handlägga ärendet. De är specialister på detta och ser till att allt löper smidigt.

Liberty Seguros är utländska residenter i Spaniens mest populära försäkringsbolag. Och inte bara när det gäller din bil eller ditt hem utan även för livförsäkring, husdjur, företag, kommersiella, personligt ansvar och olycksförsäkringar.

Du hittar din närmaste försäkringsmäklare på www.libertyexpatriates.es eller ring 91 342 2549.