Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Djurspalten: Last chance Hjälp oss hjälpa djuren

Last Chance är en registrerad välgörenhetsförening i Churriana som grundades 2011 av Jacqui Ross. Hon såg många hundar avlivas i lokala slakthus men ingen som försökte hjälpa djuren att leva vidare.


Jacqui beslutade att göra något och startade via sociala medier att hjälpa hundarna hitta nya hem både lokalt och utomlands. Last Chance nekar ingen hund hjälp men eftersom de inte har egen lokal, förlitar de sig helt på fosterhem tills dess att hunden kan erbjudas ett nytt permanent hem.

Last Chance står för veterinärkostnader och mat till dess att hunden får ett nytt hem och är därför alltid i desperat behov av donationer, voluntärhjälp och temporära fosterhem. Jaqui har nyligen lagt in en stor peng ur egen ficka och försöker via Facebook att samla in nödvändiga medel på olika sätt.

HJÄLP OSS ATT HJÄLPA DJUREN info@lastchanceanimalrescue.es www.lastchanceanimalrescue.es

OM DU VILL STÖDJA OSS Spanskt PAYPAL konto: lastchanceanimalrescue@hotmail.com Spansk bankkonto hos Unicaja, Alhuarin de la Torre för Asoc. Prot. de Animales Last Chance IBAN: ES94 2103 3046 08 0030010194 SWIFT/BIC: UCJAES2M

Galgos En Familia är ett hundinternat som specialiserat sig på Spanska Greyhounds, Galgo Espanol. Vi tar hand om dem och hittar nya hem både här i Spanien och utlands till dessa hundar. Är du intresserad av att adopetera en hund av denna ras eller vill hjälpa till, kontakta oss gärna. Vi tar tacksamt emot all hjälp. Kontaktperson: Conny Boa. Tel 695 667 926 www.galgosenfamilia.org, adopcionesesp@gmail.com