Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Laguna Village på stranden öster om Estepona

Vi hälsade på i Laguna Village som ligger strax öster om Estepona. Där finns sedan i våras en ny restaurang vid stranden, Claro Beach Club som drivs av en belgisk familj där alla älskar mat och verkligen brinner för mat, med dottern Florence som frontfigur.


Florence har en gedigen erfarenhet bl a från Nikki Beach och vet hur ruljansen skall skötas. På Claro Beach kan man äta både på stranden eller i den snygga inomhus restaurangen omgiven av trädäck och vatten.

På väg ner till stranden finns trevliga lounge terrasser där man när solen skiner, kan slappna av med en kaffe eller drink och njuta av havsutsikten. När det gäller maten satsas det på kvalitetsprodukter med tonvikt på presentation av ett fräscht modernt kök.

Menyn är intressant och varierad med många vegetariska rätter och dessutom till rimliga priser. Florence bjöd på supergod ceviche, en rent gudomlig carpaccio samt vår absoluta favorit friterad bläckfisk. Claro Beach har öppet året runt varje dag förutom måndag kvällar. Hela menyn finns också som takeaway och de tar gärna emot större sällskap eller ordnar privata fester.

Ni kan parkera direkt utanför ingången till Claro längst in på Laguna Village parkering. Håll även utkik på Claros facebook och hemsida för live evenemang. Claro Beach Club är ett självklart val, och som man säger på spanska "Claro que si".

clarobeachclub.com