Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Hår- och skönhetssalong i Golfdalen

La Vida by Vera är en mysig välkomnande hår- och skönhetssalong i golfdalens Aloha Pueblo. Salongen är det perfekta stället där vi tar hand om dig på bästa sätt. Slappna av hos oss med en fluffig capuccino eller ett glas cava.


Vi är ett internationellt och erkänt professionellt team som tar hand om dig, allt från klipp och färg, till hårförlängning, manikyr och pedikyr. Vi håller oss a jour med det allra senaste inom mode, nya produkter och tekniker genom att varje år delta i seminarier i London, Paris, Rom och ända till Sydafrika.

S​alongens ägarinna heter Vera Keinanen, kommer från Finland, ​och är en av de längst etablerade specialisterna på hårförlängning på kusten med över 20 års erfarenhet. Vera öppnade sin egen salong 2014 och har sedan dess byggt upp ett duktigt, framgångsrikt team som erbjuder den allra bästa servicen. Salongen arbetar med de bästa fabrikaten; ​ Morrocan Oil, American Crue for men​ ​och såklart mirakelbehandlingen Olaplex.

För hårförlängning är det ​Great Lenghts​ som gäller​, inte det billigaste men absolut den bästa produkten jämfört med andra. Salong La Vida har länge sökt efter mer naturliga produkter för hårvård och nu är de här.

Kevin Murphy är en prisbelönt australiensare som utvecklat en hårvårdsserie som är så naturlig det bara går att få, sulfat och parabenfritt med återvunnen förpackning. Produkterna passar perfekt för skandinaviska hår.

Under kommande månader lanserar vi en ny organisk hårfärgningsserie från Kevin Murphy som heter Color Me. Den är idealisk för alla som inte gillar gifter och kemikalier samt för er med allergier. Redan nu jobbar vi med 100% ammoniak fria färger som fungerar lika bra som traditionella metoder. Välkomna att boka online på ​hairdressermarbella.com​​​ eller ring 680 238 480​. Salong vida by Vera finns också på Facebook och Instagram.