Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Svenska sängar i Fuengirola

Det har öppnat en ny sängbutik som säljer svensktillverkade sängar intill Vattenparken Aquamijas.


Vi på Victus Beds Of Sweden värnar om den svenska hantverkstraditionen och tillverkar sängar av högsta kvalité. Det gör att ni kan välja bland sängar av bästa kvalitet och design - till ett attraktivt pris direkt från fabriken och utan mellanhänder.

Vi har mångårig erfarenhet av produktutveckling och tillverkning av sängar och madrasser. Vi satsar på kvalitet och utveckling till priser som matchar efterfrågan på marknaden. Vi tål att jämföras med andra fabrikanter och erbjuder sängar i världsklass.

Sängar kan fås i många olika tyger och framför allt finns många färger att välja på för er som vill ha en mer personlig sovrumsmiljö. Victus Beds har t o m en rund sängmodell för den som söker något verkligt speciellt.

Eco-Life är en nyutvecklad sängkollektion med tidlös design där sängarna görs av enbart naturmaterial från växtriket. Bambu som utgör fibervaddlagret odlas helt utan bekämpningsmedel. Tygerna tillverkas av organisk bomull, en annan naturprodukt från växtriket. Alla material som används i sängarna är testade för skadliga ämnen. Vi har testat allt från trådar och foder till knappar, blixtlås och nitar. I våra sängar använder vi endast det bästa materialet som biologisk bambu, organisk bomull, naturligt växande latex, linne och hampa. Sängarna är därför anti-allergena och giftfria samtidigt som risk för damm och kvalster minskas.

Naturmaterialen ger också en svalkande frisk sovupplevelse med en len och mjuk känsla mot huden. Våra sängmakare tillverkar allt för hand, vi kombinerar gamla och nya tillverkningsmetoder för att kunna erbjuda våra kunder en sovmöjlighet helt utan negativ miljöpåverkan. Nu är det möjligt för alla att sova helt naturligt, din säng är hälsosam både för dig och planeten vi bor på.

Välkomna in i butiken där ni träffar Guadalupe, Juan Manuel och svenska Santa. www.victusbedsspain.es