Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

El Sombrero i Marbella favorit i repris

El Sombrero vid strandpromenaden i Marbella är en omtyckt gammal bekant som är värd att repetera många gånger om.


Team Sombrero hälsar att de sena eftermiddagarna nu på höstkanten, är absolut enastående. Sitt vid havskanten och mys med sanden mellan tårna medans solen går ner, underbart. El Sombrero har även en jättefin nyrenoverad matsal under tak om ni föredrar att sitta inomhus.

Njut av ett kreativt medelhavskök där vilt fångad fisk spelar en viktig roll. El Sombrero är också vida berömd för sina traditionella paellas och saftiga köttbitar som grillas på öppen eld.

Några av de mest populära rätterna just nu är rodaballo a la marinera (piggvar), spindelkrabba med amerikansk sås, vildfisk grillad på spett och grillad T-benstek. Som vi har tidigare berättat är El Sombrero en av Marbellas äldsta, sedan 1973, strandrestauranger, chiringuitos, och drivs av de tre halvsvenska syskonen Natalie, Mikael och Nicolas.

El Sombrero har öppet alla dagar från 12.00, köket är i full swing fram till 23.00 och menyn erbjuder något för alla smaker. Ni hittar restaurangen väster om sporthamnen och en trappa ner från strandpromenaden i Marbella. Läs mer den nya hemsidan elsombreromarbella.es