Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Vintage Point & Storey firar ett år i nya butiken

Ett spännande år har gått sedan vi öppnade vår gemensamma Concept Store i Nueva Andalucia. Vi är jätteglada över alla kunder som hittat hit och ser fram emot att välkomna fler under kommande år!


I den öppna lokalen i La Campana samarbetar flera bolag med focus på Ditt boende. Tillsammans erbjuder vi bland annat träffsäker Homestyling och trädgårdsdesign, transport och lagerhållning samt mäklartjänster. I butiken finns en härlig sängutställning och ett ständigt skiftande utbud av skandinavisk inredning och dekoration. Våra egna lastbilar har alltid med sig nya spännande varor från resan.

Teamet på Story skapar rum Du vill leva i, vackra, med en mysig hemkänsla full av karaktär. En smakfull blandning av skandinaviska och lokala leverentörer används för att designa  Ditt drömhem. Malin med personal har gedigen erfarenhet av inredningsprojekt i alla storlekar, och hjälper Dig gärna hitta precis rätt.
Vintage Point ​k​ör flytt och varutransporter till och från Sverige varje månad. På vägen passar vi på att hämta upp nya varor till vår butik. Du hittar sköna svenska sängar ( Alltid i lager) och tillbehör, utemöbler och krukor samt fina dekorationsdetaljer. Therese som är trädgårdsdesigner och florist fixar utemiljön, Nicki jobbar med dekorationer och naturligtvis det viktiga sovrummet. Charlie sköter logistik och teknik.

Vi vill hälsa er varmt välkomna att besöka oss i Poligono Nueva Campana nr 85 för en stunds inspiration. Tag gärna med annonsen i tidningen, så lämnar vi 20% rabatt på hela ditt köp!