Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Mäklarhuset och San Pedro

Genuin spansk by atmosfär och en kontinuerlig utveckling av infrastruktur som gör vardagen bättre för alla. Det säger Mäklarhusets delägare Andreas Strindholm om det aktuella läget i staden San Pedro Alcántara. Mäklarhuset startade sin verksamhet på kusten 2012 och sedan i början på året ligger kontoret mitt på gågatan Marqués del Duero.


Här har vi härlig puls året runt och våra kunder gillar precis som vi den härliga stämningen, de stora utbudet av butiker och småhandlare med lokala råvaror i världsklass. Andreas driver Mäklarhuset i Marbella och Estepona tillsammans med sin partner Michael Montin och valet av San Pedro som nav i verksamheten kändes naturligt. - Det är nära till Nueva Andalucia, Guadalmina, Benahavis och Esteponas New Golden Mile. Dessutom pågår en mycket intressant utveckling i vårt närområde. Utbudet av nya butiker och restauranger gör att ett nytt spanskt och internationellt klientel nu upptäcker San Pedro, säger Michael Montin.

Upprustningen av huvudgatan i San Pedro skall vara färdig till årsskiftet och innebär betydligt större trottoar med plats för uteserveringar och flanörer. Även restaurangtäta Calle Andalucia genomgår en omfattande renovering och trafiken har fått omdirigerats i vissa delar av staden.

- Det har givetvis varit jobbigt för många företagare, men när allt snart är färdigt kommer alla bli nöjda och glada. Sedan har kommunen och den regionala regeringen flera intressanta projekt på gång som ytterligare kommer höja upplevelsen för bofasta och turister, tror Andreas Strindholm.

San Pedro Alcántara är en del av Marbella, men har ett eget kommunkontor på kyrktorget. Här styrs över områdena Nueva Andalucia, Puerto Banus, San Pedro och Guadalmina. Just nu lägger kommunen stor kraft på att stabilisera stränderna med hjälp av investeringar från den spanska regeringen.

-Det kan kanske ta något / några år till, men när vi får riktigt bra stränder, färdig strandpromenad till Estepona och en ny stadsplan, kommer kringinvesteringar och den positiva utvecklingen fortsätter, inflikar Michael. Välkomna in till oss i San Pedro! maklarhuset.se/costadelsol