Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Ny look hos Salong Sanna & Eva

Sanna
Sanna
Sanna Kurkki har med ambition och passion drivit salongen på Torre de Andalucia i drygt 4 år nu.


Efter flera succéfyllda år var salongen i behov av en uppfräsching och i juni designade Sanna om  interioren och en renovering gjordes av lokalen. Nu har salongen öppnat igen med ett nytt utseende och välkomnar både nya och gamla kunder.

Sanna kommer från Finland men har bott i Marbella i 15 år. Hon har en gedigen frisörutbildning i grunden,  hon har tävlat och även undervisat på Helsingfors frisörskola för att sedan vidareutbilda sig till färgspecialist i London där hon arbetade på L’Oreal i 2 år. Sanna utövar även Reiki healing, en form av avslappnande massage, och har Reiki 1 certifiering.

På Sannas frisörsalong finns även svenska Eva som erbjuder medicinsk fotvård, pedikyr och manikyr med gellack. Eva och Sanna har jobbat tillsammans sedan Sanna tog över salongen 2013. Nyligen har även Laura börjat på salongen. Laura har gått sin frisörutbildning i Tyskland och är också en duktig makeup artist.

Allt detta innebär att du nu kan komma in och få professionell hårvård, fotvård och massage samt makeup i en ljus och fräsch avkopplande miljö på Torres, höghuset i La Campana, Nueva Andalucia.
I direkt anslutning ligger den nya trevliga svenskägda restaurangen Noella’s där dagens rätt kan avnjutas före eller efter ditt besök på salongen.

Vi rekommenderar tidsbokning men även drop-in går bra för både hår och fotvård.

Välkommen in för en upplevelse för både kropp och själ hälsar Sanna och Eva. Tel 952 81 82 01


 


Eva
Eva