Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Italiensk favorit

Vi har besökt trevliga Trattoria La Mamma Elena, en utmärkt italiensk restaurang med dagsfärsk och egentillverkad pasta, pizzor och andra maträtter.


Till förrätt smakade vi på en provoleta ost med bacon, färska tomater och grönsallad. Urgod men mäktig och en passande tallrik att dela på flera. Därefter valde vi spagetti på två olika vis, "Carbonara" med italiensk bacon och "Viareggio" med basilika pesto och båda rätterna fick högsta smakbetyg. Till sist skämdes vi bort ordentligt med en avsmakningstallrik med tre desserter, en fantastisk tiramisu, läckra chokladfyllda profiteroler och zuppa inglese där den sistnämnda blev en klar favorit.

Mamma Elena är verkligen trivsamt med tillmötesgående personal och gäster serveras endera i den svala matsalen eller utomhus på terrassen. Under sommaren öppnar Mamma Elena kl. 18 alla dagar i veckan och på torsdagar bjuds det på varierad levande musik, spansk, italiensk, operett m.m.

La Mamma Elena är en av fyra restauranger i samma bolagsgrupp och som ligger i Benamara på Avenida Dos Hermanas, intill hotell Senator Banus Spa.

Vägg i vägg hittar ni El Morro de Habana med kubanska specialiteter och gudomliga Mojitos. L´Oriental serverar fantastisk libanesisk mat och Robin Hood är en modern engelsk pub med en härlig terrass och chill out hörna på bakgården. Läs alla menyer på lamammaelena.com, elmorrodelahabana.com, elorientalrestaurant.es och therobinhoodinn.es