Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Utmana vännerna på sushi

Vem kan äta mest? Mai Sushi i Guadalmina utmanar dig och dina vänner med en fredags brunch där du betalar ett pris och äter så mycket du bara kan.


Det kostar 35 € med alkoholfri dryck och 45 € om du föredrar vin eller öl till maten. På onsdagar serveras obegränsat antal California rolls och Hosomaki till ett pris 29.90 €/pers utan dryck. Mai Sushi är inte bara för sushi fantaster, sushi, wok, fusion är motto och en smakrik rätt vi provade var merluza med japanska grönsaker, asiatiska aromer helt utan det för Spanien så vanliga vitlök och persilja.

En välkommen variation. Vi provade också quinoa sallad som ingick i dagens lunchmeny, tempura räkor (finns även med grönsaker), gyoza kyckling och kryddstark tonfisk roll vilka doppades i soja/citron dressing. Härliga smakupplevelser allihopa.

I juli/augusti är Mai Sushi öppet hela dagen, ej söndagar, och du kan äta dagens lunch för endast 10.90 € fram till 19.00 med 3 val av förrätt, 3 val av huvudrätt, dessert eller kaffe. Varför inte ta vägarna förbi när ni kommer från stranden?

All mat som serveras är lagat på plats med färska råvaror. Ni får suverän personlig service av ägaren själv, Salim, vilken de senaste 10 åren specialiserat sig på sushi när han upptäckte att efterfrågan var större än tillgången. Tillsammans med handplockad kökspersonal bjuder Salim på underbar, hälsosam mat i en fräsch miljö. 歓迎