Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Ett paradis för köttälskare

Restaurante Los Tres Grill & Bar i La Campana, Nueva Andalucia har under sitt första år bevisat att de är en av de bästa krogarna i området, framför allt när det gäller grillat kött.


Grillmästare är argentinske Leo med en passion för "asados", vilket är en livsstil i Argentina. Han är mycket noga med inköp av alla råvaror och köttet han föredrar är mörat 35 dagar. I Argentina grillar man på låg värme ibland hela dagen till skillnad från i norra Spanien där grilltiden är kortare men på högre temperatur.

Leo har hittat en gyllene medelväg och paradrätten T-benstek, har en rent magisk smak av nästan lite bränt på utsidan och saftig insida. Som tillbehör väljer ni grönsaker, potatis eller sallad och urvalet av såser inkl. bearnaise, pepparsås, chimichurri m. fl.

Det grillas också grönsaker och fisk, vi provade havsabborre och en smarrig potatispuré med rotselleri, helt underbart. Los Tres har alltid vegetariska alternativ bl a pasta och en barnmeny som inkl. dryck och glass till efterrätt. Vi tipsar gärna om avsmakningsbrädan Tabla Los Tres, perfekt att dela som förrätt med tempura räkor, rökt lax, blodkorv, kryddig korv, polenta chips, milanesa i strips och hallumi. 

Det är mysigt att sitta ute på terrassen under ljumma sommarkvällar, speciellt efter solnedgången och här finns alltid något att titta på.

Los Tres Grill & Bar har även en förträfflig cocktail bar där proffsiga Guido blandar och skakar läckra drinkar. Varför inte börja här och stanna på middag? Det är mysigt att sitta ute på terrassen under ljumma sommarkvällar, speciellt efter solnedgången och här finns alltid något att titta på.

Los Tres ligger i en villa vid rondellen intill Skandi supermarket och har fri parkering tvärs över gatan. Det är öppet fr 18.00 till sent alla dagar utom söndag. B​ienvenidos! Följ oss på ​​Facebook​