Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Ökad efterfrågan på bostäder i Málaga

Franchisetagare i Malaga fr v Sarah Severin, Mikaela Jonasson och Sigrid Beate Jegleim
Franchisetagare i Malaga fr v Sarah Severin, Mikaela Jonasson och Sigrid Beate Jegleim
Fastighetsbyrån öppnade det första svenska mäklarkontoret i centrala Málaga för snart ett år sedan. Det ligger centralt och bra strax intill saluhallen Atarazanas och parkeringen Camas.


Kontoret är välbesökt och det droppar in alla möjliga nationaliteter, inte bara svenskar, för en pratstund. Fastighetsbyrån vänder sig i hög grad mot spanjorer både när det gäller köp och försäljning och har numera en utmärkt hemsida även på spanska.

Malaga stad har under det senaste året blivit otroligt populär och det har skrivits mycket om den i utländsk press. I Malaga händer det något hela tiden året runt och med närhet till flygplats och stränder, gastronomi, 
kultur och stadspuls utan stress är staden idealisk för många. Ofta är det storstadsbor som söker något liknande i solen.

Gamla stan är en dröm för många, bara där finns en fransk balkong eller en liten terrass, en fräsch lägenhet med terrass utanför stadskärnan är också populärt.

Ett av de bästa sätten att se Malaga är att hyra en cykel och ta en tur längs strandpromenaden österut mot Baños del Carmen eller västerut ner till Sacaba Beach. En annan bra cykeltur går via Ciudad Jardin till den historika botaniska trädgården La Concepción.

Alla intresserade av att veta mer om fastigheter i Malaga är varmt välkomna till Fastighetsbyrån på C/ Sebastián Souvirón nr 22.