Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Kompetens och erfarenhet vid försäljning och köp av bostad

”Den kompetens och erfarenhet som jag byggt upp sedan 1990-talet är er och min trygghet för en lyckad försäljning”, säger Kristina Lindholm, nu verksam på solkusten sedan ett par år tillbaka.


Etableringen här började med att Kristina själv sökte bostad och valet föll tillslut på området Cerros del Aguila efter att ha undersökt flera områden och gått på otaliga visningar. I samband med köpet förstod Kristina att det fattades svenskt nytänkande och professionalism i mäklarbranschen här nere i Spanien.

Det saknades personligt engagemang i varje uppdrag, känsla för bilder och marknadsföring samt en nära relation till både köpare och säljare. Det skall vara enkelt och tryggt för kunden och till sin hjälp har Kristina idag goda kontakter med både advokatbyråer och banker med svensktalande personal. Vidare  samarbetar hon med ett flertal seriösa och väletablerade mäklarbyråer, både svenska, engelska och spanska sådana, vilket ger en oslagbar bredd på utbudet av objekt.

På så vis når Kristina ut till fler köpsugna kunder när det gäller försäljningsuppdrag.

Hon har specialiserat sig på Fuengirola, Benalmadena och hela Mijas inklusive Mijas Costa och tar emot såväl köp- som säljuppdrag. Kristina träffar gärna personer som är nyfikna på att köpa en bostad, eller som funderar på att sälja, och är noggrann med att skapa ett förtroende innan man bestämmer sig för att köpa eller sälja.

www.kristinalindholm.se