Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Köp nya glas i sommar - Ole Opticas butik i Nerja

Passa på att se över era glasögon när ni besöker Spanien i sommar. Priserna på högkvalitativa glasögon är nästan alltid lägre här än hemma i Sverige. Gör ett besök i Ole Opticas butik i Nerja där ni får experthjälp att prova ut ett nytt par.


Här hittar ni också ett urval av standard läsglasögon och de nog så viktiga solglasögonen, både vanliga solglasögon till förnuftiga priser från tyska Eschenbach och optiska solglasögon.

Vi vet att UV-strålning är farlig. Men inte alla tänker på att UV-strålningen också skadar ögat. En förklaring kan vara att ögat inte påverkas av solens värmestrålning, så som huden gör, och vi får därför inga varningssignaler om att något inte står rätt till.

Med åldern blir ögonen mer och mer känsliga för solljus och det är därför viktigt att bära solglasögon av bra kvalité. Hos Ole Optica hittar ni just nu trendiga träbågar från “Laveta”, handgjorda snygga bågar från Malaga som tillverkas lokalt.

Ni kan beställa tid hos Ole Optica på tel 952 528 395 eller helt enkelt droppa in för att se den välsorterade butiken på Calle Antonio Ferrandis 23. Välkomna!