Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Fastighetsmäklare Navil i Almuñécar

Familjeföretaget med 40 års erfarenhet som startades redan 1975. Navil´s kontor ligger mitt på Playa Velilla, en av de bästa stränderna i Almuñecar.


Ett stort flygfoto från sent 60-tal sitter på väggen och här fanns i princip ingenting på den tiden, bara den härliga stranden. Nu är det möjligt att hyra både veckovis och på långtid eller köpa ett boende med oslagbar havsutsikt.

Och Navil med sin erfarenhet och breda kontaktnät kan hjälpa till att hitta rätt objekt som passar er. Det som svenskar mest söker är lägenheter med två sovrum, havsutsikt och sol. Svenskar bor gärna en bit ifrån centrum och drar sig inte för att gå lite extra, säger David Vilches som är chef på Navil.

Lugn och ro är viktigare än att bo centralt. Navil erbjuder fastigheter på hela Costa Tropical men populärast är förstås Almuñecar, La Herradura samt de mer exklusiva områdena Marina del Este och Punta de la Mona.

Utomhusaktiviteter och sporter är stort på Costa Tropical, cykling, vandringar, dykning och båtliv, paragliding och golf med banan Los Moriscos på 20 min bilresa och Baviera Golf ca 30 min. Granada stad och fantastiska Alhambra är ett populärt utflyktsmål och likaså skidåkning i Sierra Nevada på vintern.

Läs mer och se intressanta objekt på hemsidan navil.es. Hasta pronto en Almuñecar!