Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Nordiqcar med 17 års erfarenhet

Nordiqcar är ett nordiskt företag som jobbar med biluthyrning och parkering vid Málagas flygplats med 17 års erfarenhet inom branschen.


Vi ordnar allt från service, reparationer, rengöring, besiktning, m.m. Det viktigaste för oss är kundernas behov och säkerhet men också att leva upp till deras förväntningar på vår service. Därför finns vi alltid tillgängliga när det behövs och svarar gärna på frågor om ni har funderingar. Vi hjälper er också med reparation av bilar och anlitar då alltid en verkstad som utför proffsjobb med full garanti och till ett rimligt pris.

Vi erbjuder dig enkel och smidig lösning när det gäller hyrbil och parkering på flygplatsen i Málaga. Hyrbilen hämtar ni direkt vid terminalen utan någon väntetid eller extra tilläggskostnad.

Du kan också parkera din bil hos oss på Nordiqcar medans du är på resa. Vi tar väl hand om din bil, oavsett om du önskar kort- eller långtidsparkering, igen med hämtning och lämning direkt vid flygplatsterminalen. Och var inte orolig, under tiden ni är borta förvarar vi er bil i en säker miljö, både utomhus och inomhus i VIP-garage om så önskas. Så njut av er resa utan några som helst bekymmer.

Eftersom hyrbilar ofta förnyas för att hålla flottan ny och fräsch, har vi alltid begagnade bilar till salu. Alla är i bra skick och har nyligen kontrollerats av professionella mekaniker. Vid bilköp ingår även besiktning i priset!

Just nu har vi ett unikt erbjudande! Vid köp av bil genom Nordiqcar ingår förvaring under 6 månader hos oss, utan kostnad! Som exempel har vi till försäljning just nu en fin Renault Clio 5 dörrars för 2.850 €.

Och kom ihåg att vi kan hjälpa er med ägarbytet så att alla bilpapper överförs i nya ägarens namn.

För information, kontakta oss via e-mail: info@nordiqcar.com

Glad sommar från NORDIQCAR. Your choice… Our pleasure!