Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Moderna designade villor i Buena Vista Hills

Strata-gruppen är stolta över att presentera sitt nya byggprojekt Buena Vista Hills. Det handlar om 26 modernt designade villor på individuella tomter på mellan 500 till 900 m2.


Här finns olika modeller av villor där boytan varierar mellan 264 och 393 m2. Villorna ligger inom ett privat bostadsområde i Mijas kommun med oslagbar panoramavy över havet. Projektet är designat att smakfullt kombinera elegant arkitektur med de naturliga omgivningarna av pinjeträd och Mijas-berget.

Stora fönster ger maximalt ljusinsläpp och rymd. Vardagsrummen har fönster från golv till tak vilket ger en närhet till omgivningarna och maximerar utsikten över havet. Buena Vista Hills ligger idealiskt på endast 15 min bilresa från Malaga flygplats och intill shopping center El Higueron. Byggnationen av dessa fantastiska villor påbörjas hösten 2017.

Miljövänliga och högkvalitativa material kommer att användas ihop med den senaste teknologin för att bygga dessa stilfulla villor. Design och byggnation görs av Strata, vars arkitekter tagit fram olika villa modeller som individuellt kan anpassas till varje enskild kund. Mer information hittar ni på buenavistahills.com

Costa del Sol, Solkusten, är med sitt angenäma klimat året om, utan tvekan en perfekt plats att bo på och att tillbringa semestern. Hela kusten är anpassad för att bekvämt kunna avnjutas med ett enormt utbud av fritidsaktiviteter. Lägg till detta fantastiska stränder, bra kommunikationer, båthamnar och golfbanor. Solkusten har utan tvekan ändlösa möjligheter att njuta av med ett fantastiskt klimat, enorm service och en hög livskvalité.

L​äs mer på stratainvestment.com​