Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Senaste nytt om Kustradion

Kustradion har haft det tufft många gånger. Den enda skandinaviska radiokanalen på Costa del Sol har tills nyligen sänt på FM-bandet 104.8 ​men är nu tyst​.


Avbrottet som kom nu i maj, berodde på att vår tekniker fick för sig att Kustradion inte behövdes på Costa del Sol för alla skandinaver här. Han tog saken i egna händer och erbjöd vår frekvens till ett annat företag utan att fråga oss. ​Helt plötsligt ​den ​1 maj kopplades vår länk bort och vi stod där med lång näsa.

Detta har vi nu gått till botten med och kommer inom kort att vara i etern igen till alla våra lyssnares glädje hoppas vi. Kustradion är den enda skandinaviska radiokanalen på Costa del Sol som har kämpat och hållit ut genom alla kriser som varit och alla problem som uppstått.

Under tiden sänder vi vidare som vanligt på internet via www.kustradion.fm eller appen TuneIn som du hittar på www.tunein.com.

Vi tar nu också nya tag och söker lite driftiga personer som vill vara med och utforma framtidens Kustradio, en skandinavisk radio på FM 104,8, internet och i sociala medier. Vi söker partners, sponsorer, radioröster med mera.

Om du känner för att vara med och satsa på Kustradion i höst så tveka inte. KONTAKTA OSS om du tycker och vill att vi ska finnas kvar.

Maila till oss på info@kustradion.fm.
Soliga sommarhälsningar från Kustradion