Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Handy Man Anders

I större delen av mitt liv har jag arbetat i diverse hantverksrelaterade roller. Det är just denna typ av arbete som jag gillar – att få jobba både med huvud och kropp.


Ursprungligen från Helsingborg men nu har jag hittat mitt paradis här på Costa del Sol kusten. Min tidigare erfarenhet inom byggnations- och snickeribranschen har främst inneburit vägg- och golvarbeten, murararbete, byggnation av altaner och uterum, montering av växthus etc.

Dessutom har jag i flera år arbetat inom branschen för fastighetsskötsel och trivs väldigt bra med denna typ av roll. Detta ger mig möjligheten till ett varierat arbete som HandyMan där jag får många olika typer av jobb, såväl inomhus som utomhus. Typiska arbetsuppgifter i rollen som fastighetsskötare har varit exempelvis mindre elinstallationer, VVS-installationer, diverse snickeriarbeten, trädgårdsanläggning etc. nyinstallation/montering och underhåll.

Jag har ett stort personligt intresse av växter och trädgård. Ett annat av mina intressen är fotografering som jag också brinner för, både som en hobby och en del i kommersiellt syfte.

Jag är noggrann, ansvarskännande och uppskattar mänskliga aspekter är självgående, utmanas av att lära mig nytt och utvecklas. Vidare är jag social och serviceinriktad, och gillar att göra mina kunder nöjda. I mina första uppdrag här på Costa Del Sol kusten har det varit typiska HandyMan uppgifter,  dvs alltifrån uppsättning av lampor, gardinstänger och hyllor, till låsbyte och diverse eljobb.

Vad jag har lärt mig är att svensk kvalitet i arbetsmetoder alltid lönar sig. Jag ser framemot att få mer jobb – kontakta mig gärna. Referens finnes om så önskas. Besök gärna min Facebook profil Anders Wolf eller kontakta mig via mail på mountainwolf4@gmail.com

Hälsningar HandyMan Anders