Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Casa Bonita i San Pedro

Hos Casa Bonita hittar du massor av underbara inredningsföremål, prylar och presenter för hemmet. Lampor, fotoramar, korgar och för trädgården och terrassen finns ett stort urval av kuddar, ljus och lanternor.


Casa Bonita kan efter hela 18 år i branschen, erbjuda prisvärda produkter från hela Europa i mängder. Inredning är något verkligt individuellt och här finner du variation av stilar, färger och material, ett besök i butiken gör ingen besviken med det breda utbud som saluförs.

Söker du en present för familj eller vänner, kan du säkerligen hitta både en eller flera lämpliga alternativ hos Casa Bonita. Just nu jobbar vi med att öppna ytterligare en butik på den nya boulevarden i San Pedro, vilken kommer att vara mer inriktad på möbler med inredningsservice och skräddarsydda trämöbler. Denna öppnar i slutet av maj om allt går som det ska.

Vi kommer också att lansera en ny hemsida inom kort med specialerbjudanden och rabatter för våra kunder, håll gärna koll på vår Facebook sida för det allra senaste. Casa Bonita hittar ni i San Pedro, intill Mc Donalds, följ boulevarden väster ut bara.

Butiken är öppen hela dagen 10 - 20.00 alla vardagar och lördagar 10 - 14.30. Här finns gott om fri parkering. Välkomna till Casa Bonita!