Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Iberian Begravningsbyrå och begravningsplanering

Iberian Begravningsbyrå/Begravningsplanering är ett fullt registrerat företag som uppfyller alla spanska juridiska och skattemässiga krav.


Förutom att vi själva är en begravningsbyrå har vi ett nära samarbete med alla de ledande nationella begravningsentreprenörer i hela Spanien. Var du än bor är du inte mer än en timme bort från en av våra samarbetspartners.

Från våra kontor och vår hemsida kan vi erbjuda service och tjänster som täcker hela Spanien. Vi ger professionell rådgivning och stöd till våra kunder samt en heltäckande service genom vårt engagerade team och professionella begravnings entrepenörer.

Iberian Begravningsplanering skräddarsys efter dina individuella behov och garanterar att du inte får några dolda kostnader. Vi är inte ett finansiellt företag eller försäkringsbolag vilket betyder att du godkänns oberoende av medicinska frågor eller kredit sökningar. Våra planer har fasta dagspriser och är inflationskyddat.  Oavsett hur länge du bor i Spanien eller hur mycket begravning/kremering kostar, kommer du aldrig att betala något extra till Iberian Begravningsbyrå/Begravningsplanering.

Johan Pacheco är trots ett spanskklingande namn, född i Sverige, och förestår Iberians Internationella avdelning. Han har varit verksam inom begravningsbranschen sedan 1993 och har hjälpt många svenskar och skandinaver här på Costa del Sol. Johan pratar svenska, spanska och engelska, och har erfarenhet från olika spanska begravningsbyråer och känner väldigt bra till hur det fungerar om någon avlider i Spanien.

För mer information, kontakta Johan: Tel. 900.104.351/ Epost:iberian@iberianonline.com