Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Specsavers har dragit igång tävlingen årets glasögonbärare 2017

Bea Pla som bloggar på "Y las bailarinas en el bolso" är kampanjens ansikte i år. Bea älskar mode och har över 50.000 läsare på sin blogg. Hon kommer från Valencia och startade sin blogg 2013 för att kombinera sitt intresse för fotografering och mode.


Förutom att vara snygg så har hon roligt med mode och visar alltid många olika trender som kan fungera för alla kvinnor. Det är därför hon valts som oficiellt ansikte för årets tävling. Förhoppningsvis kan Bea inspirera många att visa världen hur bra de ser ut i sina glasögon.

Tävlingen pågår fram till den 11/6 och ni som vill vara med kan göra det via Specsavers facebook sida eller på en.specsavers.es/loveglasses. Det går ut på att låta människor som använder glasögon, ha en  plattform från vilken de kan visa alla hur bra de ser ut i sina glasögon och belöna dem för att de uttrycker sin personlighet och stil.

Vinnaren erhåller 1.000 € i cash och 5 st semifinalister vinner designerbågar till ett värde av 159 €. För att delta skickar du helt enkelt in en nytagen bild där du bär glasögon. Alla från 16 år och uppåt är välkomna att delta.